Sandheden om Disneyland og handicap

I dag, kan selv handicappede nyde spekulerer i Disneyland! Hvis du er på krykker, bør du overveje at leje et Disneyland Scooter til at få omkring godset. Leje gebyr er $35 per dag, med en indbetaling på $20. Et gyldigt kørekort er vigtig, og du skal være 18 år gamle eller ældre.

Du kan også vælge at leje en kørestol, som ikke er elektronisk. Leje gebyr for en kørestol er $8 per dag, med en indbetaling på $20. Du behøver ikke at lease din kørestol eller Scooter fra Disneyland. Du kan vælge at leje apparatet fra et ukendt firma, og har kørestol eller scooter leveret til dit hotelværelse. Du kan opdage, at det er billigere at leje hos en privat virksomhed, som strider mod leje fra Disneyland.

Støbt medlemmer og bistand personale vil være glade for at hjælpe med besøgende kørestolsbrugere overførsler, og hvis du skal skille sig af med en kørestol eller scooter, du har lejet fra Disneyland, helt vise billet til kørestol eller scooter, og Disneyland bliver lykkeligt forsyne dig med en anden. Selv så, hvis du mister en kørestol eller scooter, der var lejet fra en outsidecompany, Disneyland vil ikke være i stand til at hjælpe dig med at erstatte det, og du kan have til at betale udlejer den fulde pris for stolen. Det er noget at overveje, når du forsøger at beslutte, om at leje fra Disneyland eller et privat selskab.

Alle restauranter og butikker er kørestol kan nås, som er underholdningsområder. Når det kommer til kørestole, dit problem vil være at få adgang til nogle af forlystelser. Forskellige forlystelser er ikke egnet for personer, der er i kørestole, mens andre er helt apt. For eksempel, vil du ikke kunne værdsætte Donalds båd, sejler skibet eller tarzans træhus.

Men der er utallige seværdigheder, som du kan værdsætte, såsom The Disney galleri, Disneyland Monorail, Disneyland Railroad, Tiki værelse, The Gold Horseshoe, det A Small World, Mark Twain flodbåd og Tom Sawyer ø. Nogle attraktioner vil kræve dig til at blive overført fra din kørestol, som Alice i Eventyrland, Indiana Jones, og Kong Arthur Carrousel.

Du kan nyde en tur i din kørestol, eller du skal overføres fra kørestolen til turen, kan du i virkeligheden nyde de fleste af forlystelser i Disneyland. Lad ikke det faktum, at du ikke kan gå omkring park holde dig fra planlægger et Disneyland ferie. Nu er der ikke mere undskyldning for ikke at gå have det sjovt i Disneyland!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.