Lad os snakke om, hvorfor du har brug for artiklen markedsføring i din SEO-strategi

Ekstra ekstra læse alt om det!

Artikel skrivning er blevet en meget vigtig brik til det samlede aspekt af SEO og Internet Marketing. Giver solid information og hvordan at råd til læsere kan konvertere trafik til dit website under oprettelse af en ekspert status om dig og din virksomhed.

Husk på, at artikel Marketing ikke er en annonce, så du ikke kan bare begynde at skrive om hvor stor dit produkt eller service er, men snarere levere nyttige informativt indhold til læserne.

Her er var den sande betydning af artikel Marketing kommer til at spille, det er VIRAL! Leverer dette indhold til andre webmastere til at bruge på deres hjemmesider og besøgende kan oprette en viral marketing påvirker.

Her er hvordan:

Fordi søgemaskiner som Google elsker nyt indhold og synes at tildele websteder, der konstant opdaterer deres website med nye friske indhold. Webmastere har lagt mærke til dette, ikke kun for søgemaskiner, men for deres besøgende, give dem nye oplysninger vil give dem mere grund til at vende tilbage til deres hjemmeside. Dette gør dine artikler værdifulde for dem og andre website ejere er på jagt efter dine artikler.

Hvordan artikler placeres på andre websites genererer trafik til mig?

Trafik er genereret til dit websted fra din signatur boks. På knappen er del af din artikel et område, som du dedikerer til en signaturlinje. Dette er blev du kan placere en lille men kraftfulde besked om dig selv og din virksomhed, næsten som en tekstannonce. Din signaturlinje vil indeholde atleast en aktiv tekstlink til din hjemmeside, som konvertere trafik til din hjemmeside.

Hvordan finder webmastere mine artikler?

Artikel Marketing kan gøres gennem artikel distribution hjemmesider. Disse er websteder, der ikke kun liste din artikel selv men også er steder, der giver dine artikler til andre webstedsejere gratis, så længe de omfatter din signatur. Der er hundredvis af disse artikel distribution steder så en artikel hvis skrevet med kraftfulde overskrift og medrivende kopi kunne virkelig generere store mængder af trafik i en udvidet tidsperiode.

Bemærk: Artikel Marketing er en fantastisk måde at opbygge din link popularitet hurtigt som andre websites liste dine oplysninger, dine signaturlinje indeholder at nogensinde vigtigt link.

Eksempel: Hvis din skrive tre artikler og distribuere det til 120 distribution hjemmesider og det er afhentet af 4 webmastere fra hver distributionslokation og selv om hvert websted kun leverer 6 hits på dit websted pr. måned din artikel marketing kunne konvertere over 8400 hits per måned. Dette er meget realistisk. Forestil dig nu at sætte ud af snesevis af artikler på en regelmæssig basis, din trafik og link popularitet kunne være fantastisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.