Yderligere opstart flyselskaber truende

Flere måneder siden, i en relateret artikel, gjorde jeg omtale af to nystartede luftfartsselskaber til det amerikanske marked. Siden da, både EOS Airlines og Maxjet Airways har taget flyvning og med succes tjener deres passagerer og planer for fremtidig ekspansion. Ud over disse to luftfartsselskaber venter flere luftfartsselskaber til at tage deres første flyvninger. Lad os tage et kig på nogle førende kandidater.

Flyver førsteklasse –denne Florida baseret luftfartsselskab har planer om at bruge Wilmington, NC som sin base.Med fly til Bermuda og London planlagt, vil Flyselskabet–navnet–tilbyder kun et niveau af service, første klasse. Forventede første flyvning er i løbet af andet kvartal af 2006.

Primaris Airlines –allerede FAA godkendt og ejer af en enkelt Boeing 757 fly, som de i øjeblikket leasing til et andet flyselskab, Primaris placeret en ordre i januar 2005 for Boeings nye Dreamliner fly, også kendt som 787.Før først af disse særlige fly ankommer i 2008, vil Primaris efter sigende være leasing tre yderligere 757 fly og begynde ruteflyvning mellem New York, Los Angeles og San Francisco i midten af 2006.

Jomfru America –vil indtil regeringens godkendelse, jomfru America flyve op til 105 Airbus-fly.Baseret i San Francisco, skal Richard Branson inspireret Flyselskabet overvinde nogle forhindringer, først herunder overbevise den amerikanske regering at Flyselskabet er, ja, for det meste os ejet.

Andre nystartede luftfartsselskaber, som også bliver overvåget omfatter: Blackstar flyselskaber, USA Jet flyselskaber og Baltia Air Lines. Alle nystartede skal sikre central finansiering, modtager forskellige føderale og lokale statslige godkendelser, organisere et ledelsesteam og påbegynde ansættelse før den første flyvning er gennemførte. Det er denne proces der ryster ud alle de hyklere, efterlod luftfartsselskaber forpligtet til at gøre en gå i det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.